Service av elmotorer m.m.

serviceOmlindning, renovering och reparationer på Elmotorer, roterande maskiner och pumpar är den huvudsakliga sysselsättningen men service sker även på svetsar, handverktyg, fartygsgeneratorer och entreprenadmaskiner så som krossverk och liknande.

Ett brett utbud av tjänster

Hos oss kan ni även hyra pumpar och reservkraft m.m. Vi utför vibrationsmätning, balansering och uppriktning av elmotorer, generatorer, pumpar, fläktar etc.

Med kunden i centrum

ElmotorerVi sätter kunden i centrum och ger service på kundens utrustning så att största möjliga tillgänglighet nås. Liten organisation, hög flexibilitet och specialutrustad verkstad för tung industri.

Renovering och service av elmotorer

Förebyggande underhåll på plats hos våra industrikunder är en viktig del i vår verksamhet. Med kompetent personal och många års erfarenhet på vår verkstad kan vi erbjuda kunden följande tjänster.

  • Omlindning och renovering
  • Service och renovering av pumpar och fläktar
  • Service av svetsar
  • Mekanisk bearbetning
  • SPM-mätning (kontroll av lager, vibrationer)
  • Balansering och laseruppriktning
  • Renovering av växlar
  • Automation

Elmotorer

Vi har lång erfarenhet av elmotorer och tillhandahåller diverse fabrikat inom området. Vår verksamhet fokuserar främst på processindustri, sågverk och stålindustri men vi anlitas även av fastighetsbolag, kommuner och andra verksamheter.

Det finns idag en mängd olika elmotorer och produkter på marknaden. På Bröderna Eriksson Maskin El AB sätter vi kunden i fokus och vi vill därmed kunna erbjuda den bästa lösningen för just er verksamhet. I många verksamheter kan driftstopp vara mycket kostsamma och vi har därför ett lager av de allra bästa produkterna på marknaden. Detta för att vi vill kunna erbjuda våra kunder en snabb leverans när det behövs som mest.

I vårat lager finns ett urval av: elmotorer, pumpar, elutrustning, transmissioner, varvtalsreglering för elmotorer, svetsar, reservkraft, fläktar, kilremmar, kilremskivor, kopplingar, bussningar samt en hel del olika tillbehör till de olika produkterna.

Vi säljer även diverse begagnade produkter. Utbudet på dessa produkter varierar givetvis. Kontakta oss gärna så berättar vi vad som finns i lager just nu.

Lagföring av elmotorer

Bröderna Eriksson Maskin El AB vill alltid erbjuda de bästa produkterna efter kundens önskemål. Söker ni efter en specifik elmotor till er verksamhet kan ni alltid kontakta oss för rådgivning kring olika produkter. Vi vill kunna erbjuda en helhetslösning för just er verksamhet och kan genom våra samarbetspartners ta fram de produkter som ni behöver.

Fabrikat inom elmotorer

Vi på Bröderna Eriksson samarbetar med en rad framstående tillverkare av elmotorer och produkter inom detta område. Detta för att vi vill säkerställa att alla produkter som vi tillhandahåller håller den absolut högsta kvalitén som finns på marknaden. Som kund hos oss kan man därmed vara säker på att man får den bästa produkten till sin verksamhet.

Vi marknadsför och säljer elmotorer bland annat från: BEVI, LEROY SOMER, BUSCK, ABB och SEW EURODRIVE.