Service av pumpar och renovering av pumpar

Service & renovering av pumpar

Omlindning, renovering och reparationer av pumpar är en av våra huvudsakliga sysselsättningar. Vi lagerför även ett varierat utbud av pumpar, kontakta oss för aktuell lagerstatus.

Service av pumpar

Vill du öka livslängden hos din pump och pumputrustning, samtidigt som du minimerar risken för kostsamma driftstopp, rekommenderar vi en kontinuerlig service utförd av specialister – ta kontakt med oss på Bröderna Eriksson Maskinel AB så ser vi till att just din pump håller längre och arbetar effektivt.

Renovering av pumpar

Har din pump använts under en längre tid löper den en större risk att haverera eller få en lägre verkningsgrad än normalt, då kan en renovering av din pump vara nödvändigt. Vi har en samlad erfarenhet på över 70 år och jobbar med de flesta fabrikat av pumpar. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den för er mest kostnadseffektiva lösningen, vare sig det gäller renovering eller leverans av en helt ny pump.

Lång erfarenhet av pumpar

Vi har lång erfarenhet av pumpar och tillhandahåller diverse fabrikat inom området. För oss på Bröderna Eriksson Maskin El AB är det viktigt att alltid sätta kunden i fokus och på så sätt kunna erbjuda den allra bästa lösningen för er när det kommer till pumpar. I många verksamheter kan en pump som slutar fungera leda till långa driftstopp som i längden kan bli mycket kostsamma, därför har vi ett lager av marknadens bästa produkter, så vi kan erbjuda våra kunder en snabb service och leverans då det behövs som mest.

Fabrikat av pumpar

På Bröderna Eriksson jobbar vi med flera kända tillverkare av pumpar och produkter inom samma område. Detta då vi vill säkerställa att alla våra produkter håller den högsta möjliga kvalitet, för att du som kund ska bli nöjd med den produkt vi levererar till er verksamhet.

Är du i behov av service, reparation eller renovering av pumpar? Kontakta oss!